Bentite Romania

Magazinul online elevensportswear.ro este dedicat in totalitate iubitorilor de sport si persoanelor care iubesc miscarea sau pentru care sportul este o prioritate si un mod de viata.

Indiferent de sportul pe care il practici, un echipament adecvat te poate ajuta sa iti desfasori activitatea intr-un mod cat se poate de profesionist si confortabi...

Magazinul online elevensportswear.ro este dedicat in totalitate iubitorilor de sport si persoanelor care iubesc miscarea sau pentru care sportul este o prioritate si un mod de viata.

Indiferent de sportul pe care il practici, un echipament adecvat te poate ajuta sa iti desfasori activitatea intr-un mod cat se poate de profesionist si confortabil.

Vantul rece sau caldura excesiva poate sa te incomodeze atunci cand iesi la alergat sau participi la un triathlon. O bentita este exact ceea ce tu ai nevoie!

Purtarea unei bentite te va ajuta sa te simti confortabil, va absorbi transpiratia, lasand fruntea si pielea capului mereu uscata.

Bentitele sunt ideale pentru a te proteja de vantul rece sau pentru a sustine parul, ele se pot purta de catre sportivii care practica jogging, ciclism, schi, triathlon sunt perfecte pentru toate tipurile de sport, dar si pentru antrenamente.

Bentitele sunt potrivite pentru zilele calduroase, deoarece acopera doar partial capul.

Bentita este lata, realizata dintr-un material elastic, confortabil la purtat.

Tesatura  absoarbe transpiratia, materialul din care este fabricata permite uscarea mult mai rapida, in comparatie cu o bentita normala.

Cusaturile de pe bentita sunt bine executate fara a deranja pielea in timpul purtarii.

Tesatura elastica se muleaza bine pe cap, astfel este extrem de stabila in timp ce tu iti desfasori activitatea sportiva.

In orice iesire sau activitati sportive, nu trebuie sa iti lipseasca o bentita, aceasta nu ocupa loc si poate sa fie depozitata si intr-un buzunar.

In categoria de bentite din magazinul nostru poti gasi bentitele care se potrivesc tuturor cerintelor tale. Modelele sunt unisex, dar in culori diferite si cu diverse imprimeuri sau sigle. Dintr-o astfel de gama diversificata de bentite, ai de unde alege!

More
Se afişeaza 1-16 din 58 articole
Se afişeaza 1-16 din 58 articole