Sosete de Compresie Lungi Romania

Ce suntsosetele de compresie?

Sosetele de compresiesuntpiesevestimentare care suntpartecomponentaa echipamentuluisportiv. Sunt pieseideale care pot fi purtateatat de persoanele care practica un sport de performantasaudoar din pasiune.

Indiferent de sportulpe care il practici, fie simple antrenamente la sala saudrumetii, sosetele de compresiesunt...

Ce suntsosetele de compresie?

Sosetele de compresiesuntpiesevestimentare care suntpartecomponentaa echipamentuluisportiv. Sunt pieseideale care pot fi purtateatat de persoanele care practica un sport de performantasaudoar din pasiune.

Indiferent de sportulpe care il practici, fie simple antrenamente la sala saudrumetii, sosetele de compresiesunt exact ceeacetuainevoie, oferindu-i picioruluimultmaimultalibertate de miscare.

Sosetele de compresie sunt special realizate din materiale elastice care se muleaza perfect pe zona piciorului.

La inceput, acestea au fost create pentru a fi folosite in domeniul medical de pacientii si persoanele care sufereau de afectiuni precum: tromboza sau alte probleme medicale de acest tip. Cu timpul sosetele de compresie au fost introduse si in echipamentele sportive, devenind astfel indispensabile.

Char numele acestora scoate in evidenta efectul pe care il ofera.

Sosetele de compresie au un rol benefic asupra organismului in timpul purtarii. Ele au rolul de a imbunatati fluxul sangvin dinspre membrele inferioare catre inima. Sangele se oxigeneaza mult mai bine, iar rezidurile sunt eliminate prin tesatura din care sunt confectionate.

 Tesaturile din care sunt confectionate sosetele de compresie mentin piciorul uscat oferind racoare in anotimpul cald, iar in sezonul rece mentin caldura piciorului fiind ideale spre a fi purtate si de catre schiori.

Sosetele de compresie pot fi purtate atat in timpul antrenamentelor sau in perioadele de odihna, in calatorii lungi, oricand si de cate ori ai nevoie!

De ce sa alegi sosetele de copresie? Multe dintre beneficiile lor te vor face sa le incerci si tu. Sosetele de compresie reduc oboseala musculara si ajuta la refacerea musculaturii in urma efortului depus. Te ajuta sa te misti mult mai usor la antrenamente, si in plus, elimina toxinele.

Sostele de compresie se impart in mai multe tipuri: jambiere, sosete lungi si sosete scurte. In magazinul nostru online vei gasi o gama variata si diversificata de modele, marimi si culori.

Jambierele si sosetele lungi protejeaza piciorul de frecare, lovituri, accidentari sau basici care pot aparea in situatii neprevazute, in timpul antrenamentelor. Acestea ajuta si grabesc procesul de refacere musculara, eliminand senzatia de picior greu sau starile de febra musculara. Cu ajutorul lor vasele de sange functioneaza mult mai bine, iar muschii se pot relaxa.

Sosetele scurte de compresie au rolul de a stabiliza glezna piciorului si tendoanele. Sunt ideale pentru a fi purtate in ciclism, alergare, triathlon si la orice alt antrenament sportiv si nu numai. Sosetele pot fi purtate atunci cand stai zilnic mult timp in picioare, in calatorii lungi si chiar de catre femeile insarcinate.

Sosetele de compresie nu mentin umiditatea, elimina transpiratia piciorul, astfel incat piciorul este mentinut tot timpul curat si uscat.

Intretinerea sosetelor de compresie este usoara, se poate spala la masina de spalat sau manual.

Viziteaza magazinul nostru online elevensportswear si descopera o varietate de produse dedicate sportivilor si celor pasionati de sport. Gama articolelor sportive de pe siteul nostru  este variata, contine produse de firma, de la cele mai cunoscute branduri in domeniu.

More
Se afişeaza 1-16 din 22 articole
Se afişeaza 1-16 din 22 articole