Importanta echipamentelor de compresie musculara in lumea sportului
In ultimii ani, atat sportivii profesionisti, cat si cei amatori isi indreapta atentia catre echipamentele de compresie musculara. Rolul acestuia este unul foarte important, cu toate ca nu toti cunosc utilitatea si beneficiile pe care le aduce, precum si nici sporturilor carora li se preteaza.
Echipamentul pentru ciclism – ce trebuie sa stii
Pentru siguranta si confortul tau atunci cand alegi mersul pe bicicleta trebuie sa porti echipament. Casca spre exemplu este protectia absolut necesara ce poate face diferenta intre un accident minor si unul cu grave urmari. Aparte insa de clasica casca pentru ciclisti, echipamentul recomandat include pantaloni si tricou realizate din materiale speciale. Drept completare, manusile sau sosetele din gama articolelor sport pot fi de mare folos.
Reguli la alergare – recomandarile noastre inainte de antrenament
Privita din exterior, alergarea pare in principiu simpla. Imbraci un tricou confortabil, o pereche de pantaloni lejeri si pantofi sport si treci la treaba. Unii ar vedea totul ca fiind ceva ce nu iti cere prea mult timp de gandire. In fapt, ar fi suficient sa ai putina vointa – realitatea este alta insa. Este esential sa acorzi o atentie foarte mare starii de sanatate, precum si echipamentului sportiv pe care il vei imbraca.
Cum iti alegi corect pantalonii de ciclism?
Mersul pe bicicleta este una dintre cele mai placute si practicate activitati pe vreme placuta, care insa se poate transforma intr-un cosmar daca neglijezi anumite aspecte. Echipamentul potrivit reprezinta una dintre cerintele unei ture sau al unui antrenament reusit, motiv pentru care iti dezvaluim in randurile de mai jos caracteristicile principale ale unei perechi de pantaloni de ciclism.
Crosul Companiilor 2017
Pe 17 Septembrie te asteptam la Crosul Companiilor Targu Mures - editia 2017! Haide cu noi la alergat!